Home Archívum
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Bejelentkezés a fórumba



Hirdetés
Hirdetés

F E L H Í V Á S
„Szadáért” kitüntető –díj –ra történő javaslattételre

Az önkormányzat ez évben is várja a lakosok, továbbá a  helyi intézmények, alapítványok, egyesületek javaslatait arról, hogy  kit tartanak érdemesnek a

 

 

„SZADÁÉRT DÍJ” 2011. évi odaítélésére.

Ezzel a díjjal azokat a személyeket, csoportokat, gazdálkodó szervezeteket  kívánjuk jutalmazni, akik a községben, illetve a községért  kiemelkedő munkát végeztek.
A díjra néhány soros indokolással lehet javaslatot tenni.
A „Szadáért”  kitüntető díj odaítélésének feltételei:
A díszpolgári cím valamint a „Szadáért” kitüntető díj alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 5/2009. (03.10.) helyi rendelet alapján:

„Szadáért” Díszpolgári cím
A „Szada község  díszpolgára” cím adományozható annak a köztiszteletben álló magyar vagy külföldi állampolgárnak, aki  kiemelkedően jelentős munkájával vagy          egész   életművével mind a település, mind pedig országosan vagy nemzetközi viszonylatban olyan    általános elismerést szerzett, amely hozzájárul a település             tekintélyének gyarapításához.  
 „Szadáért” kitüntető emlékplakett
A kitüntető emlékplakett egyéni kategória díját kaphatja az a személy, aki hosszabb időtartamú (5-10 év) tevékenységével növelte a település hírnevét, ill. aki a településért, a település közösségéért kiemelkedő munkát végzett
A kitüntető emlékplakett  közösségi kategória díját kaphatja az a közösség, amely több éves tevékenységével,  5-10 éven keresztül növelte a település hírnevét, ill. amely a településért, a település közösségéért kiemelkedő munkát végzett

 „Szadáért” elismerő oklevél  kitűzővel kitüntetés illetve díj
-Egyéni  díjat kaphat olyan személy aki a település közösségéért kiemelkedő munkát        végzett  több (2-3) éven át oly módon, hogy a község fejlődéséért, hagyományainak           ápolásáért  maradandót alkotott.
-A közösségi kategória díját kaphatja az a közösség, amely több éves (2-3 éves)   tevékenységével éveken át a falu közösségéért , környezetének megóvásáért,   szépítéséért      kiemelkedő eredményességgel önzetlen munkát fejtettek ki és ezzel a          község polgárai előtt   követendő példával szolgáltak.

Az elismerések odaítéléséről a Képviselő-testület dönt a beérkezett javaslatok alapján. Kitüntetési javaslatot tehet magánszemély, vagy szervezet. A javaslatot rövid indokolással, a kitüntetésre, elismerésre javasolt személy vagy csoport tevékenységének ismertetésével lehet benyújtani a polgármesternél vagy a jegyzőnél.

A Polgármesteri Hivatalba 2011. április 20-ig írásban beérkezett javaslatokat tudjuk figyelembe venni.  A díjak a Székely Bertalan Napon kerülnek átadásra.

Kérjük, éljenek a lehetőséggel és az arra érdemes személyekre, szervezetekre tegyenek jelölést.

S z a d a, 2011. április 6.                                                                     Petneházy Balázs SK.
Pénzügyi és Általános Bizottság elnöke

Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5