Home Archívum
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Bejelentkezés a fórumba



Hirdetés
Hirdetés

Az M3 és az M31 autóút csomópontja

Jó ütemben épül az M31, de a csomópontban több gond támadt. Augusztus elején egy hídelem beemelése során történt baleset miatt volt majdnem egész napos útlezárás, augusztus 29-én ismét építkezési baleset miatt kellett félpályás útlezárást elrendelni. Ez utóbbi esemény hivatalos (aznapi) tájékoztatója   következő:
 
A gödöllői Dózsa György úti, M3 felett átvezető híd (276. sz. híd) szélesítését végezték a Hídépítő Zrt. munkatársai. A munkálatok során, a cölöpfúró torony csigájának kiemelése közben a torony alatt a talaj megrogyott, a szerkezet megbillent és az autópályára dőlt. Személyi sérülés nem történt. A cölöpfúró torony azonban elzárta az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát. A mentés azonnal megkezdődött.
A pályarész felszabadítása hosszabb időt, akár több órát is igénybe vehet, mert a kiemeléshez két speciális daru szükséges. A daruk már elindultak a helyszínre, de méretüknél fogva lassan haladnak. A Budapest felé vezető forgalmat Bagnál terelik le. Az autók a 3-as főúton folytathatják útjukat és Gödöllőnél térhetnek vissza az M3-as autópályára a főváros irányába. A forgalom a cölöpfúró torony kiemelése, és az útpálya szakasz takarítása után indulhat meg. Szíves türelmüket és megértésüket kérjük!
Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5