Home Archívum
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Bejelentkezés a fórumba



Hirdetés
Hirdetés

Benyújtottuk a pályázatot


Benyújtottuk a pályázatot

A Veresegyház, Erdôkertes és Szada önkormányzatai által létrehozott Veresegyház és Környéke Szennyvízközmű Társulás  2009. október 15-én benyújtotta  második fordulós, uniós pályázatát a KEOP-7.1.2.0-2007-0041 jelű, „Szennyvíztisztító bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomeráció területén”  projekt folytatásaként.

A vissza nem térítendő pályázati támogatás a beruházás teljes − 4 249 973 e Ft-ra tervezett − költségének 83,8 %-át fedezné. A fennmaradó önrészt az egyes települések önkormányzatainak hozzájárulása, illetve a lakossági közmű-hozzájárulás biztosítják.
A veresegyházi szennyvíztisztító, melynek befogadóképessége jelenleg 3000 m3/nap, az átépítésnek köszönhetően 5000 m3/nap kapacitással működhetne, a ma elérhető legkorszerűbb, membrán-bioreaktoros technológiát alkalmazva. 2013-ra az érintett településeken megépülhetne 40 km gravitációs és 5 km nyomóvezeték, lehetővé válna újabb 2652 db ingatlan bekötése a hálózatba (Erdőkertesen 1923, Szadán 692, Veresegyházon 37 ingatlant érint). Ez több mint 18 km bekötővezeték, 15 db átemelő és 150 db házi beemelő megépítését is jelentené.
A pályázat akkor érvényes, ha a projektben érintett területeken lévő ingatlanok tulajdonosainak legalább 75%-a vállalja a kiépítést követően az azonnali rákötést a pályázatból megvalósuló csatornahálózatra. Csatlakozási szándéknyilatkozat leadására mindhárom polgármesteri hivatalban van még mód.

Jelenleg – az előkészítő szakasz végéhez közeledve – a megvalósítási szakaszra vonatkozó közbeszerzési dokumentációk kidolgozása folyik. A pályázatról való döntés év vége körül várható.
Kérdéseit felteheti: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Ahol tájékozódhat: www.erdokertes.hu , www.szada.hu , www.veresegyhaz.hu




Egyéb cikkeink
Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5