Home Fórum Fórum szabályzat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Bejelentkezés a fórumba



Hirdetés
Hirdetés

Fórum szabályzat

Ezt menüpontot, azért hoztam létre, hogy segítsek eligazodni az oldalon. Igyekeztem minden felmerülő problémára megoldást kínálni, bármi kérdés merülne fel kérem keressenek ismert elérhetőségeimen.

 

A Fórum

Fórumunkban csak az egyszeri regisztrációs folyamat elvégzése után, az ÖN által választott azonosító és a hozzá tartozó jelszó használatával teheti közzé kérdéseit, üzeneteit, kommentárjait.

A regisztrációhoz egy loginnév, egy jelszó és egy érvényes e-mail cím megadása szükséges. Amennyiben az Ön által választott azonosító már használatban van, nem fog tudni regisztrálni az adott néven: ez esetben kérjük, válasszon másikat. Az Ön által megadott személyes adatokat nem használjuk fel marketing célokra és nem adjuk ki harmadik félnek.

 

Belépés: regisztráció után tud belépni a fórumba. A fórum menüpontra kattintva bal oldalt felül található a bejelentkezés. Figyelem a bejelentkezésnél mindig vissza kerül a főoldalra, innen újra a fórum menüpontra kattintva oszthatja meg üzeneteit, szerkeztheti profilját.


A fórum bárkinek lehetőséget nyújt az adott témaköröket érintő szabad véleménycserére, ám annak érdekében, hogy sem a hozzászólók, sem pedig a fórumot üzemeltető Szada Község Polgármesteri Hivatal jogai ne sérüljenek a fórum használata során, felhívjuk figyelmedet a következő szabályokra, melyek minden hozzászólóra egyformán vonatkoznak a fórumon.

 

A fórum alapelvei:

1. A regisztrációval, és a fórum használatával a felhasználó elfogadja a fórum alapelveit
2. A fórumot bárki olvashatja, hozzászólni csak regisztrált tagok tudnak
3. A fórum moderált
4. A hozzászólások tartalmáért az író/hozzászóló felel
5. A hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról

A fórumban nem engedélyezettek az alábbiak:

Felhasználó név (becenév) választás:


1.A választott felhasználói nevet és jelszót kérjük gondosan megőrizni, ezek elvesztéséből, elfelejtéséből vagy más személy általi felhasználásból származó károkért minden esetben az eredeti felhasználó felel!
2.obszcén, vulgáris nevek használat
3. Tilos már létező felhasználói névhez nagyon hasonló új névvel regisztrálni, amennyiben az alkalmas jelenlegi felhasználóink megtévesztésére, vagy az "alteregó" lejáratására. Tilos továbbá olyan felhasználói nevet választani, amely más személyiségi jogait sérti, vagy, kulturálatlan, faji, vallási, politikai vagy egyéb megkülönböztetésre alkalmas szót/szavakat tartalmaz!
4. bármilyen módon faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai hovatartozást és lelkiismereti szabadságot sértő nevek használata

Elárasztás:

1. egy hozzászólást tilos többször egymás után bemásolása egy topicba vagy több topicba
2. Tilos hosszú szövegeket céltalanul bemásolni
3. minden olyan beavatkozás, ami megváltoztatja a fórum méretét, megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát
5. szövegnélküli (üres) vagy értelmetlen hozzászólás

Tartalmi kérdésekben:


1. a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
2. ha a hozzászólás jogszabályba ütközik továbbá ha a hozzászólás jogszabálysértésre buzdít
3. tilos a személyeskedés
4. Szigorúan tilos a Magyar Köztársaság Büntető Törvénykönyvének hatálya alá eső illegális tevékenység, törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzések beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás. Ilyen esetben a felhasználó azonnali hatállyal kitiltásra kerül.
4. ha a hozzászólás bármilyen módon sért faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást
5. felhasználónevet tartalmazó téma nyitása nem megengedett
6. Tilos a fórumon mások személyes adatainak közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül. Tipikusan ilyen adat például mások valódi neve, képmása, címe, magán és munkahelyi e-mail címe, telefonszáma.
Ilyen jellegű adatot tartalmazó hozzászólás esetén az felel az adatok pontosságáért és közölhetőségéért, aki azt megjelenítette. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy magánüzeneteket (pl: e-mail, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet.
Annak, aki az elérhetőségeket, vagy a segítségkérő szándékot nem ellenőrizte, illetve jogosulatlanul tett közzé személyes adatokat, magánlevelet, kifejezetten súlyos szankcióval kell számolnia.

Üzleti érdekek megsértése:

1. Bármilyen termék, üzlet engedély nélküli reklámozása
2. az Apróhirdetések fórumszekcióban kizárólag magánszemélyek számára engedélyezett nem kereskedelmi céllal beszerzett vagy beszerzendő árukról szóló adás-vételi hirdetés megjelentetése.
3. cégekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a konkrétumokat nélkülöző vádaskodás, hitelrontás nem megengedett.

A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett:


Tilos a fórumon bárkinek - vagy bármely embercsoport tagjának - az emberi méltóságát megsérteni. Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek, és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - a fórumon hangot adni. A fenti szabály megszegése akár azonnali kizárást eredményezhet.

Tilos bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő, továbbá nyílt szexualitást leíró/ábrázoló hozzászólások, képek elküldése. Az ilyen szöveges/képi információt tartalmazó internetes oldalak hivatkozásainak bemutatása is tiltott. Felhívnánk a figyelmet a warez linkek, szoftver-kulcsok, szériaszámok és crackek közzétételének, megvitatásának tilalmára!

A moderáció

1. A szada honlapon minden fórum moderált.
2. a moderátor elsődleges feladata (minden moderációs szabály alapja) a normális, emberi hangnemű beszélgetés lehetőségének, körülményeinek fenntartása
2. felaldatok: topikok összevonása, szétbontása, technikai szerkesztés, moderáció
3. a moderátoroktól moderációt kérni a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen lehet

Moderátori szankciók:

1. törlés: a fórum alapelveit sértő hozzászólások, topicok törlésre kerülnek
2. javítás: a kifogásolható rész törlésre kerül a hozzászólásból, a topic címe megváltozik
3. áthelyezés: a moderátorok azokat a topicokat, amelyeket véleményük szerint nem a topic tartalmának megfelelő rovatban nyitottak, áthelyezik a megfelelő helyre
4. hozzászóló letiltása
5. IP letiltása
6. Figyelmeztetések kiosztása

Moderálással kapcsolatos kérdések:
A Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várjuk!

Adatvédelem


A honlap moderátorai mindent megtesznek azért, hogy a hatályos törvények alapján, valamint az adatvédelmi biztos mindenkori ajánlásai alapján maximálisan biztonságban kezeljék a fórumozók adatait. A fórumozók adatait harmadik személynek nem adjuk ki.
(A szada.hu fenntartja jogot, hogy a moderációs alapelveket bármikor, saját hatáskörében megváltoztassa. A változásról ezen az oldalon értesülhetnek.)

Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5