Home Projektek Szennyvíztisztító bővítés Friss hírek a Szennyvízprojekt - ről
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Bejelentkezés a fórumba



Hirdetés
Hirdetés

Friss hírek a Szennyvízprojekt - ről

 

Friss hírek a Szen nyvízprojek t  - ről 

Ma már köztudott, hogy a Veresegyház, Erdôkertes és Szada önkormányzatai által létrehozott Veresegyház és Környéke Szennyvízközmű Társulás  2009. október 15-én benyújtotta  második fordulós, uniós pályázatát a KEOP-7.1.2.0-2007-0041 jelű, „Szennyvíztisztító bővítés, korszerűsítés és csatornaépítés a veresegyházi agglomeráció területén”  projekt folytatásaként.


A pályázat első fordulója még nem zárult le, a közreműködő szervezetnél folyik a megvalósításra kiírandó közbeszerzési dokumentációk minőségbiztosítása. Az említettek miatt az első fordulós Támogatási szerződés módosítása is bírálat alatt van, így egyenlőre a záró rendezvény megtartására sem kerülhet sor, vagyis az első fordulót nem lehet még befejezni.


Jó hír viszont, hogy a KvVMFI Új Magyarország Fejlesztési Tervet népszerűsítő országos médiakampányában kiemelt figyelmet szenteltek a veresegyházi szennyvízberuházásnak. Kitűnő példa erre a Szadai úton, a Körforgalomnál látható nagyméretű hirdetőtábla és más, nyomtatott kiadványokban is szereplő propagálása a projektünknek.


A második fordulóra benyújtott pályázatot még ugyancsak bírálják, a projekttel kapcsolatban néhány kiegészítő kérdést is feltettek, melyekre a megadott határidő előtt megküldtük a választ, ezzel is elősegítve a gyors bírálatot.


Tudomásunk szerint sok az egyszerre befutott bírálandó anyag a KvVMFI-nél, így ígéret az eredményre, illetve annak időpontjára egyenlőre nincs.


A Társulás közben készül a projekt megvalósítására. Feltételes eljárást indított a II. fordulós beruházási összeg önerejét biztosító hitel közbeszerzésére. Az eljárás folyamatban van, a közbeszerzési kiírás megtörtént, jelenleg ennek egy módosított verziója megjelentetés előtt áll. A Társulás költségvetési terve is készül az önkormányzatok költségvetésével összhangban.


Amint bővebb információ rendelkezésünkre fog állni, tájékoztatjuk Önöket. Addig is amennyiben kérdésük van, kérem írjanak a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. mail címre.

 

Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5