Home Projektek Megújuló E. Rendszerek Tervezése
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Megújuló Energia-Rendszerek Tervezése

Tisztelt Szadai Lakosság!

Szada község egy közép-európai kutatás fókuszpontjába került. Hogy mit is jelent ez valójában?.

A Szent István Egyetem – Környezet és Tájgazdálkodási Intézetének közreműködésével zajlik 2009 januárja óta a COACH BioEnergy nevű nemzetközi projekt, melynek célja a bioenergia fenntartható használatának ösztönzése Közép- és Kelet-Európa térségében. A projekt feladatai között szerepel a Megújuló Energia-Rendszerek Tervezési (MERT) stratégiájának kipróbálása modell értékű minden résztvevő országban. Magyarországon erre a célra Szada község lett kiválasztva korábbi sikeres együttműködéseink tapasztalataira alapozva.

A 2010 áprilisában induló MERT stratégiai munkánkba szeretnénk minél szélesebb körben bevonni a település közösségét, ezért a munka során folyamatosan tájékoztatást adunk a lehetséges eszközökkel (helyi újság, honlap, plakátok) az aktuális lépésekről és a tervezés előrehaladásáról.

Kérjük, hogy kövessék figyelemmel híreinket, és Szada honlapján létrehozott vitafórumunkat (Fórum/MERT) is bátran használják. Továbbá várunk mindenkit a munka keretében szervezendő szakmai beszélgetéseken való együttgondolkodásra, hogy a közösen kidolgozott megújuló energia felhasználási stratégia minél inkább fenntartható módon, a helyi adottságokra és igényekre épülhessen

Munkánkat támogatják a COACH projekt további magyar partnerei: az Energia Klub és a CHIC Közép-magyarországi Innovációs Központ Nonprofit Kft. (Megújuló Energia Kompetencia Központ).

Továbi részletek - Bemutatkozás és dokumentumok itt.

 

Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5