Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

M

Mazsi Fotó Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

 

 


Fényképes ajándéktárgyak:
Bármilyen alkalomra is szeretne ajándékot választani, Üzletünkben széles választékát találja az egyedi, fényképes ajándéktárgyaknak. Születésnapra és névnapra, vagy egyéb alkalomra könnyedén megtalálja ajándékát. Fényképes ajándéktárgyainkat egyedülálló mintákkal, sablonokkal is megrendelheti.
Tekintse meg további termékeinket a www.mazsifoto.hu oldalra kattintva, melyen átfogó képet kaphat termék skálánkról és azok árairól, vagy böngéssze kedvére oldalunkat.

 


Fényképkidolgozás:
Vállaljuk analóg és digitális fényképek kidolgozását. Digitális képeit és fényképes naptárt az interneten is megrendelheti hozzánk csak akkor kell jönnie ha már elkészültek!!!
Nagy választékban és több méretben kínálunk képkereteket és fénykép albumokat.

Neves ajándértárgyak:
Egyedi névvel ellátott hímzett törölközők, mobil tartók, boxerek tangák több színben és méretben.
 
Happybox plüss figurák, kulcstartók és egyéb kiegészítők nagy választékban!

Lottózó:
Próbálja ki szerencséjét nálunk!

Cégadatok:
Mazsi Fotó Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Számlázási cím: 2111 Szada, Gorkij utca 4.
Adószám : 22533168-2-13
Szállítási cím: 2112 Veresegyház, Szadai út 7.

 


 


 

Margita Idősek Otthona – Szada

 

 

Az IRMÁK UTILIS Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. (röviden IRMÁK UTILIS Nonprofit Kft.) 2007. évben alakult meg Albertirsán, a Dózsa György utca 26. szám alatt, azzal a céllal, hogy az eddig működtetett szolgáltatásokon túl további szociális intézmények működtetését, komplett települési szociális rendszerek fenntartását vállalja magára, az adott szociális rendszerek és intézmények, illetve intézményhálózat korszerűsítésének, fejlesztésének, bővítésének célul tűzése mellett, az ott elhelyezettek számára a jelenleginél kedvezőbb körülményeket és feltételek biztosítva. A társaság tevékenysége során a személyes gondoskodás körébe tartozó szociális ellátást végez, kiemelkedően közhasznú feladatokat lát el. Az IRMÁK UTILIS Nonprofit Kft. fenntartása alá tartozik a szadai idősotthonon túl még egy idősotthon Szentlőrinckátán, és egy pszichiátriai terheltséggel rendelkezők számára otthont adó intézmény Domonyban. Intézményeinkben összesen 210 fő ellátott éli mindennapjait.

 

Szadán található intézményünkben, a Margita Idősek Otthonában (2211 Szada, Kisfaludy u. 4. és Szabadság u. 5.) 65 fő részére nyújtunk teljes körű, bentlakásos ellátást. Intézményünk minden munkatársának közös célja, hogy a szolgáltatásunkat igénybe vevő ellátottak mindennapjait - az alapszükségletek kielégítésén túl -, tartalmas és színes programokkal töltsék meg. Mindennapi munkánk során a meglévő kapcsolatok ápolása mellett további kapcsolatok kiépítésével még tartalmasabbá tudjuk tenni ellátottaink számára a mindennapokat. Szabadidős tevékenységet mind az intézményen belül, mind az intézmény virágokkal, fákkal díszített parkjában, mind az intézményen kívül szervezünk. A programok mind egyéni, mind csoportos formában is elérhetők. Az intézményhez egy őspark is tartozik, mely egy kis kellemes sétára is lehetőséget ad ellátottaink részére a természetben. A parkban található egy halastó is.

 

      

 

 

Az otthonban élők életének változatossá és színessé tételét szolgálják a foglalkozások, a különféle társasjátékok, kisebb sporteszközök, az intézmény kertjében szervezett szalonnasütések és kerti partik, valamint az igény szerint szervezett kirándulások. Kialakításra került virágokkal és egyéb növényekkel egy pici kert is, ahol az ehhez kedvet érző lakók tevékenykedhetnek. A társintézmények által szervezett szabadidős programokon is biztosítjuk a részvételt az ellátottak részére, idén júniusban a domonyi intézmény által szervezett juniálisra kaptak meghívást az idősotthon lakói.

 

 

2011. július első hetében IRMÁK tábor szervezésére került sor Pilismaróton, melyre természetesen a szadai idősotthon lakói részvételét is biztosítottuk. A táborból kirándulások, strandolás, tábortűz melletti beszélgetés, városnézés és hajókirándulás élményével tértek haza a tábor résztvevői. A tábor költségvetésének csökkentéséhez – mely ellátottaink számára ingyenes volt - külső partnereink egy része adományozóként járult hozzá, melyet ezúton is köszönünk nekik!

 

      

 

Rendszeresen szervezünk az intézményben közös tornákat is, melyben a részvétel önkéntes, de igyekszünk lakóink minél nagyobb részét rendszeresen bevonni. Az időjárástól függően erre hol az intézmény udvarán, zöldövezetben, hol az intézmény foglalkoztató, társalgó helyiségében kerül sor.

Az intézményben könyvtár áll ellátottaink rendelkezésére. Az ellátottainknak felolvasásokat, közös zenehallgatásokat is szervezünk, melynek élményébe bevonjuk a gyengén látó ellátottainkat is.

 

Az intézményben igénybe vehető személyre szabott ápolás-gondozás keretében külön gondozási egységben látjuk el azon időseket, akik önellátásra képesek, szükségleteik kielégítéséhez minimális segítséget igényelnek, és külön gondozási egységben történik azon klienseink ellátása, akiknek az önellátásuk akadályozott és megerősített ápolói-gondozói felügyeletet igényelnek.

 

Az Intézményről, és a cégcsoportunk fenntartása alá tartozó többi intézményről további információkat a www.irmak.hu oldalon találhatnak. Köszönjük érdeklődésüket!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5