Home Projektek Kisléptékű megyei fejlesztések
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kisléptékű megyei fejlesztések


KMOP-2009-5.2.1/A

 

Pest megyei település-központok fejlesztés- Kisléptékű megyei fejlesztések

         


     

   

    Projekt neve: Településközpont fejlesztése Szada községben

         

Projekt leírása: A projekt megvalósítása során a tervezett 3.300 m2 közterület esztétikus, városias jellegű és rendezett kialakításával minden generáció és társadalomcsoport igényeinek megfelelő találkozóhely jön létre. Az infrastruktúra is fejlesztésre kerül, a közvilágítás megfelelően kiépül, s megoldottá válik a burkolt térrész csapadékvíz elvezetése is.

A Dózsa György út szintjén a tervezett kerékpárút hálózathoz kapcsolódva 3,6 m széles járdát biztosítunk, ahol a gyalogos járda és a kerékpáros nyomvonal is elfér. A főútról egy 13%-os rámpával lehet lehajtani a térre. A terület fejlesztési koncepciójának a minőségi megújításán túl nagy hozadéka, hogy a közterületként működő Szociális Alapellátó és Fogorvosi rendelő területe is szervesebben kapcsolódik majd a Főtér területéhez, az átjárás és megközelítés jobb biztosításával. A terület feltöltésével több használható felület keletkezik, így a közvetlenül hasznosítható közterület mérete szinte a kétszeresére nő. Ez lehetőséget ad a forgalom elől elzárt dísztér kialakítására, emellett megfelelő parkolók kialakítására az akadálymentesség szempontjának figyelembe vételével.

Kialakításra kerül a dísztér padokkal és kisebb szökőkúttal, domborművel, valamint fontos szerephez jut a világítás korszerűsítése, a meglévő légvezetékek föld alá helyezése, díszvilágítás és hangulatvilágítás kiépítése.

A játszótér átépítésre kerül, és új játszóeszközökkel bővül.

       

Kedvezményezett neve, elérhetősége:

Szada Község Önkormányzat
2111 Szada, Dózsa Gy. u. 88.

         

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

Pro Regio Nonprofit Közhasznú Kft.

1146 Budapest, Hermina út 17. Déli torony, II-III. em.

   

www.nfu.hu | www.proregio.hu

   

 

Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5