Home Intézmények Szociális Alapszolgáltató Központ Kerékgyártó Tamás köszöntő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kerékgyártó Tamás köszöntő

Kedves Szadai lakosok. Engedjék meg, hogy pár mondatban bemutatkozzam Önöknek.

2002-ben fejeztem be tanulmányaimat a .Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Kar szociálpedagógia szakán, ugyanebben az évben végeztem el Budapesten a Humanista Társadalomtudományi Egyetemet. Ezután kezdtem meg köztisztviselői pályafutásom a Jászdózsai, majd a Jászteleki Polgármesteri Hivatalnál, ahol összesen 4 évig dolgoztam, mint igazgatási ügyintéző. 2008-tól kerültem vissza szülővárosomba, Jászberénybe a szociálpolitikai osztályra. Fontosnak tartom a szakmai hitelességet, ezért folyamatosan képzem magam. Munkásságom alatt elvégeztem egy másoddiplomát a Szent István Egyetem Állatorvos tudományi Karán, mint Lovastanár (hippologus)- és szervező. A lovak és a sport az életem részei, a munka után a velük való foglalkozásban tudom kipihenni magam.

Az évek során megtanultam, hogy a papírmunka mellett a mi munkánkban elengedhetetlen az alázat, pontosság és elkötelezettség, őszinteség az ügyfelek iránt és a jókedv.

Számomra az az igazi elismerés, amikor az ügyfél azt mondja / az ügyfél úgy hagyhatja el az irodánkat, hogy megtettünk mindent, amit lehetséges.

2011. év számomra a változás éve. kislányom születése szükségessé tette, hogy közelebb költözzek a fővároshoz, magam mögött hagyjam szülővárosom, így pályáztam meg a szadai vezetői állást. Bár vezetői tapasztalattal még nem rendelkeztem, de szeretem a kihívásokat, mert hiszem, hogy attól lehet fejlődni és mint tudjuk: VÁLTOZNI JÓ és szükséges. Munkámban felhasználhatom a kreativitásom és az eddig megszerzett emberekkel való tapasztalatomat, valamint hatalmas lehetőség szakmai fejlődésre az új területek megismerése révén.


"A világ azoknak a kezében van, akiknek van bátorságuk álmodni, és akik vállalják a kockázatot, hogy az álmaik szerint éljenek – mindenki a maga tehetsége szerint." /Paulo Coelho/
 

Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5