Home Archívum
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Bejelentkezés a fórumba



Hirdetés
Hirdetés

BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT 2012

 

Szada Község Önkormányzata a nemzeti Erőforrás Minisztériummal együttműködve 2012. évre a 95/2011. (X.06.) KT. határozata alapján ezennel kiírja a BURSA HUNGARICA FELSŐOKTATÁSI ÖNKORMÁNYZATI ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZATOT felsőoktatási hallgatók, illetve felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára.

„A” típusú pályázat:
A pályázatra azok az önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, egységes, osztatlan képzésben, vagy felsőfokú szakképzésben, a képzési keretidőn belül folytatják tanulmányaikat.
„B” típusú pályázat:
A pályázatra azok az önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik:
a) a 2011/2012. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások;
vagy
b) felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek;
és a 2012/2013. tanév első félévétől kezdődően felsőoktatási intézményben teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, egységes, osztatlan képzésben, vagy felsőfokú szakképzésben kívánnak részt venni.
A pályázók közül csak azok részesülhetnek ösztöndíjban, akik 2012-ben először nyernek felvételt felsőoktatási intézménybe és tanulmányaikat a 2012/2013. tanév első félévében ténylegesen megkezdik.

A pályázati kiírás teljes szövegét a letölthető anyagok között illetve a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, valamint a www.bursa.hu honlapon olvashatják az érdeklődők.
A pályázatot a Szada község Polgármesteri Hivatalnál (2111 Szada, Dózsa György út 88.) írásban, a hivatalban, a lejjebb hozzáférhető pályázati űrlapon illetve www.bursa.hu  címen letölthető nyomtatványon a pályázó által aláírva, egy példányban kell benyújtani.

A pályázat benyújtási határideje: 2011. november 14. (hétfő)

A települési önkormányzat az általa támogatásban részesített ösztöndíjasok listáit 2011. december 16-ig (péntek) az önkormányzat hirdetőtábláján hozza nyilvánosságra.
A Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjról bővebb felvilágosítás kapható a Polgármesteri Hivatalban (Tel: 28/503-065), valamint a www.bursa.hu internet címen.

 

A pályázathoz tartozó dokumentumok letölthetők innen!

Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5