Home
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keress a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Adománygyűjtési felhívás testvértelepülésünk megsegítésére!

Mindannyiunk számára ismert a szomszédos Ukrajnában kialakult háborús konfliktus, ami érinti a kárpátaljai magyarok lakta településeket is.
Testvértelepülésünk, a kárpátaljai Nagydobrony lakói is megszenvedik a háború következményeit. A háborús konfliktus miatt nehéz gazdasági helyzetben lévő község az eddigieknél is nagyobb segítségre szorul.
Szada Nagyközség Önkormányzata a Tábor Alapítvány közreműködésével adománygyűjtést szervez a kárpátaljai Nagydobrony megsegítésére. 
Kérjük, segítsenek pénzbeli adományokkal a kilátástalan helyzetbe került emberek életkörülményeinek javításán!
Nagydobronyban az éhező emberek megsegítésére ingyenkonyhát és gyógyszersegélyezési alapot kívánnak létrehozni, hogy a mélyszegénységbe süllyedő embereken segíthessenek.
Tisztelettel kérünk minden céget, lakost, akinek lehetősége van rá, hogy adományával járuljon hozzá ezek megvalósításához. Adományaikat április 9-ig a következő helyeken dobhatják be az erre kihelyezett dobozokba. A pénzadomány eljuttatásáról az Önkormányzat és az Alapítvány gondoskodik.
Adománygyűjtés helye: Szadai Székely Bertalan Általános Iskola, Székely Bertalan Napköziotthonos Óvoda, Székely Bertalan Művelődési Ház és Könyvtár, Szociális Alapszolgáltatási és Gyermekjóléti Központ, szadai Coop bolt, gyógyszertár, „Márti bolt”, „Zsuzsi” bolt, STHIL szaküzlet.
 
Pénzbeli hozzájárulását bankszámlára is küldheti:
Tábor Alapítvány
OTP Bank: 11742049-20300106
 
Hirdetés
Hirdetés
  • Photo Title 1
  • Photo Title 2
  • Photo Title 3
  • Photo Title 4
  • Photo Title 5